Saturday, July 14, 2007

Frust lagi?.....

hmm...baru jer 2 tahun lps frust menonggeng...then, last week, 7.7.07, b-day aku ni...awek aku terjatuh cinta kat rakan sekerja dia..diorang ada wat camping...then bila dah bersama dlm 2ari tu, diorang pun jatuh cinta...hmmm....begitu mudah kan?...aku tak dapat nak wat pe..letih dah kepala dan jiwa aku...ni dah masuk 3 kali aku kena tinggal,....hmm...mmg hancur sangat jiwa raga aku ni....tak tau la nak cakap apa lagi..just aku doakan dia bahagia... :-)...

1 comment:

admie said...

takpela..ujian dr allah tu..maybe akan ada yang tak kene dgn hubungan korang ni kalau diteruskan..allah knows better than human kan...sabar erk...senyum sket...:)